Dank jullie wel!

Gesprekken met vrijwilligerscoördinatoren.

De afgelopen twee maanden heeft Roland van Son tijdens zijn inwerkperiode bij ons een aantal zeer geanimeerde gesprekken mogen voeren met vrijwilligerscoördinatoren van diverse zorginstellingen. Het bezoeken van deze instellingen voelde voor hem toch telkens weer een beetje als thuiskomen. De oprechte betrokkenheid met de vrijwilligers en de zorg die men heeft om de vrijwilligers te binden en te blijven boeien spreekt hem zeer aan.

 

De vrijwilliger van tegenwoordig is naast onmisbaar ook steeds meer op zoek naar ontwikkelingsmogelijkheden. Organisaties zijn zich daar veelal van bewust en zijn ook vaak bereid daarin te investeren. Bekensteyn heeft een zorgachtergrond en we zijn gespecialiseerd in maatwerktrainingen op het gebied van gedrag, communicatie en persoonlijke effectiviteit.

 

De boeiende gesprekken en de ervaring binnen Bekensteyn hebben geleid tot een brandnieuwe training ‘vrijwilligersbegeleiding’.  De reacties die we tot nu toe hebben mogen ontvangen op deze training zijn erg positief en Roland is zijn gesprekspartners dan ook zeer dankbaar voor hun input. Dus vandaar een oprecht: dank jullie wel!

 

Meer weten over deze training? Download hier de flyer. Meer weten over andere trainingen of workshops? Neem gerust contact met ons op.

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel