Traject Effectief aan het Werk in Breda

Inmiddels is Bekensteyn in Breda in samenwerking met Metechnica van start gegaan met het traject ‘Effectief aan het Werk’ voor zijinstromers in de installatietechniek.

 

Het gaat hier om een groep van 7 enthousiaste deelnemers met diverse achtergronden en werkervaringen die zich klaar maken om te gaan werken in een voor hen geheel nieuwe sector. De training ‘Effectief aan het Werk’ is in dit traject een smeermiddel, waardoor de stap naar een passende baan in deze branche zo optimaal mogelijk verloopt.

 

De eerste dag is uitgebreid stilgestaan bij kennismaking. De deelnemers onderling, zes mannen en één vrouw, hebben persoonlijke ervaringen met elkaar gedeeld en hun keuze voor een baan in de installatietechniek toegelicht. Daardoor ontstond op de eerste dag al een enthousiaste deelnemersgroep, die elkaar zodanig hebben leren kennen dat samenwerken en samen optrekken in dit traject nog slecht een formaliteit lijkt.

 

De club van Breda bestaat uit een homogene groep mensen bij wie de neuzen duidelijk dezelfde kant op staan. Mensen luisteren naar elkaar, zijn respectvol, gebruiken humor en tonen 100% inzet. Daarnaast doen de kandidaten een beroep op elkaars specifieke ervaring en persoonlijke kennis, carpoolen ze waar dat kan en staan open voor hun eigen leerproces. Er wordt door iedereen hard gewerkt om er het beste van te maken. Zonder strijd om persoonlijk gewin, maar wel om er zo groot mogelijk persoonlijk voordeel mee te doen. Ieder voor zich, slimmer worden van elkaar en door elkaar. Een prachtige basis die vertrouwen schept voor de toekomst, op weg naar een uitdagende baan!

 

Mooi om dat als trainer/coach te begeleiden. Om input te mogen leveren aan het vergroten van ieders persoonlijke effectiviteit en bij te dragen aan een succesvolle, maar ook spannende en uitdagende periode voor deze leuke groep van enthousiaste mensen.

 

En denk nou niet dat ik als trainer pas aan het einde van dit mooie traject op 31 januari 2017 voor deze club ga staan applaudisseren!

Dat doe ik onderweg al…

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel