Nieuw jaar, nieuwe samenwerking!

Tante Sus Koffie & Thee en Bekensteyn Training & Coaching bieden een uniek programma aan waarbij teambuilding, creativiteit, samenwerking en humor centraal staan.

Tante Sus Koffie & Thee en Bekensteyn Training & Coaching bieden samen een uniek programma aan voor bedrijven en organisaties die een leuke en leerzame teamdag willen organiseren. Een dag waarbij teambuilding, creativiteit en humor centraal staan, voor een zeer schappelijke prijs!

 

Het programma bestaat uit twee dagdelen; in de ochtend wordt door Bekensteyn Training & Coaching een ontspannen communicatieworkshop gegeven, in de middag staat de unieke Koffie Game van Tante Sus Koffie & Thee centraal.

 

Workshop Effectief Communiceren

In een wervelende workshop van 3 uur wordt op vlotte wijze de communicatiestijl van individuele teamleden getest. Door het ontstane inzicht in de 4 verschillende communicatiestijlen ontstaat herkenning en leert elk teamlid op een luchtige wijze meer over communicatie naar de ander toe. De afwisselende workshop is doorspekt met ludieke elementen en draagt direct bij aan een verbetering in de communicatie.

 

Deze workshop wordt al lang met heel veel succes door Bekensteyn verzorgd en is een leerzaam en zinvol feestje voor zowel werkgever als werknemer.

 

BS-lachende cursisten

 

De Koffie Game

De in de ochtend opgedane kennis komt ’s-middags direct van pas als alle teamleden mee gaan doen aan de Koffie Game. De groep wordt verdeeld in 5 ‘gezinnen’ die met elkaar de strijd aan gaan in deze managementgame. Bij dit spel komt het aan op communicatie, samenwerken, profileren en onderhandelen met als uiteindelijk doel om aan het eind van de middag als winnaar het toneel te kunnen verlaten.

 

Maar pas op: het spel kent leuke verrassingselementen waardoor de situatie plots kan veranderen!

 

Sus-BS-foto 7

 

Deze dag kan op bijna iedere locatie georganiseerd worden. Wij zorgen voor een gemoedelijke en gastvrije ontvangst. Deze dag is zeer geschikt voor groepen vanaf 10 personen. De kosten bedragen € 995 voor 10 personen, voor elk extra persoon brengen we € 20 in rekening. De kosten zijn exclusief BTW, reiskosten (€0,36/km) en eventuele locatiekosten.

 

Na afloop van de dag verlaat elke deelnemer het strijdtoneel met extra bagage, namelijk een mok van Tante Sus, een certificaat van Bekensteyn en een leuke ervaring.

 

Meer informatie over de workshop leest u hier op de site van Bekensteyn.

Over de koffie game kunt u meer lezen op de site van Tante Sus.

 

Voor meer informatie bel met:

Roland van Son (Bekensteyn) 06-40858141

Stef Habraken (Tante Sus) 06-14285925

 

Sus-BS-foto 9 Sus-BS-foto 8

 

                            Bekensteyn Schild Donkerpaars (2)        logo tante sus

 

Twitter-Download-PNG LinkedIn_logo_initials facebook-logo-png-transparent-background-1024x1024

 

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel