Nieuw aanbod: Medezeggenschaps- en OR-trainingen!

Bekensteyn Training & Coaching heeft haar dienstenaanbod uitgebreid met het geven van Medezeggenschaps- en OR-trainingen
Medezeggenschaps- en OR-trainingen Medezeggenschaps- en OR-trainingen Medezeggenschaps- en OR-trainingen Medezeggenschaps- en OR-trainingen Medezeggenschaps- en OR-trainingen Medezeggenschaps- en OR-trainingen Medezeggenschaps- en OR-trainingen Medezeggenschaps- en OR-trainingen Medezeggenschaps- en OR-trainingen Medezeggenschaps- en OR-trainingen  We zijn zeer verheugd dat we de zeer ervaren John Bonenberg bereid hebben gevonden om deze voor ons te gaan verzorgen. John heeft 20 jaar ervaring als HR manager en het sociaal beleid kent voor hem dan ook geen geheimen. Als senior trainer/adviseur met een economische achtergrond is hij erg thuis op het gebied van financieel-, sociaal- en arbeidsomstandighedenbeleid en heeft zeer ruime ervaring met ondernemingsraden. Zelf beschrijft John zijn belangrijkste drijfveer als ‘Balanceren op de lijn tussen wat wenselijk is en wat haalbaar is, waarbij de confrontatie niet wordt geschuwd als de situatie daarom vraagt.’ Doordat hij zelf jaren lid was van een ondernemingsraad heeft hij aan den lijve ondervonden hoe groot de druk binnen een OR kan zijn; daarnaast ging hij jaren mee als rechterhand van de bestuurder tijdens overlegvergaderingen. Deze ervaringen, gecombineerd met zijn grote betrokkenheid, komen goed van pas bij zijn trainingen aan OR- en bestuurders. Medezeggenschap loopt als een rode draad door zijn levensgeschiedenis. Waar John ooit begon als lid van het schoolparlement, adviseert hij vandaag de dag ondernemingsraden en PVT’s  van 30 tot 6000 medewerkers in diverse branches. Van Welzijn en Sport tot Gezondheidszorg, HBO instellingen, Industrie en zakelijke dienstverlening. Naast de trainingen op het gebied van medezeggenschap zal John ook de VGWM-trainingen voor Bekensteyn uit gaan voeren. John is veelzijdig en breed georiënteerd en heeft ook jarenlange ervaring als arbo-coördinator en trainer VGWM. John past bij Bekensteyn omdat hij een integere professional is die garant staat voor kwaliteit. Hij is transparant, denkt in oplossingen en mogelijkheden, is betrouwbaar en relatiegericht.

We heten John dan ook van harte welkom bij Bekensteyn en wensen hem veel succes!

Bekensteyn Training & Coaching heeft haar dienstenaanbod uitgebreid met het geven van Medezeggenschaps- en OR-trainingen. We zijn zeer verheugd dat we de zeer ervaren John Bonenberg bereid hebben gevonden om deze voor ons te gaan verzorgen.

John heeft 20 jaar ervaring als HR manager en het sociaal beleid kent voor hem dan ook geen geheimen. Als senior trainer/adviseur met een economische achtergrond is hij erg thuis op het gebied van financieel-, sociaal- en arbeidsomstandighedenbeleid en heeft zeer ruime ervaring met ondernemingsraden. Zelf beschrijft John zijn belangrijkste drijfveer als ‘Balanceren op de lijn tussen wat wenselijk is en wat haalbaar is, waarbij de confrontatie niet wordt geschuwd als de situatie daarom vraagt.’

 

Doordat hij zelf jaren lid was van een ondernemingsraad heeft hij aan den lijve ondervonden hoe groot de druk binnen een OR kan zijn; daarnaast ging hij jaren mee als rechterhand van de bestuurder tijdens overlegvergaderingen. Deze ervaringen, gecombineerd met zijn grote betrokkenheid, komen goed van pas bij zijn trainingen aan OR- en bestuurders.

 

Medezeggenschap loopt als een rode draad door zijn levensgeschiedenis. Waar John ooit begon als lid van het schoolparlement, adviseert hij vandaag de dag ondernemingsraden en PVT’s  van 30 tot 6000 medewerkers in diverse branches. Van Welzijn en Sport tot Gezondheidszorg, HBO instellingen, Industrie en zakelijke dienstverlening.

 

Naast de trainingen op het gebied van medezeggenschap zal John ook de VGWM-trainingen voor Bekensteyn uit gaan voeren. John is veelzijdig en breed georiënteerd en heeft ook jarenlange ervaring als arbo-coördinator en trainer VGWM.

 

John past bij Bekensteyn omdat hij een integere professional is die garant staat voor kwaliteit. Hij is transparant, denkt in oplossingen en mogelijkheden, is betrouwbaar en relatiegericht.

 

We heten John dan ook van harte welkom bij Bekensteyn en wensen hem veel succes!

 

Medezeggenschaps- en OR-trainingen

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel