Koffie Game met Metechnica

Sfeerimpressie van de Koffie Game - communicatieworkshop op 3 april 2017 voor Metechnica.

Tante Sus en Bekensteyn hebben op maandag 3 april voor Metechnica in Veldhoven de Koffie Game mogen uitvoeren. De Koffie Game is een dynamisch en strategisch spel dat de samenwerking tussen de verschillende teamleden bevordert en op de proef stelt. Doordat we dit spel combineren met een communicatieworkshop vergroten we de effectiviteit van de dag en tillen we samen met de deelnemers de communicatie binnen de afdeling op een ontspannen wijze naar een hoger niveau.

 

We zijn heel blij met de talloze positieve reacties die we van Metechnica hebben mogen ontvangen. De teamleden gooiden al hun enthousiasme in de strijd. Een boeiend schouwspel speelde zich af voor de lens van onze fotograaf. We hebben daarom een kleine sfeerimpressie van de dag hieronder toegevoegd in de vorm van foto’s.

 

Meer over de leuke en leerzame teamdagen die Bekensteyn organiseert lees je hier

 

ADSC01001WEB_koffie10WEB_koffie09WEB_koffie07WEB_koffie01

ADSC00969 ADSC01078 ADSC01081 ADSC01209

 

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel