Nieuw!!! TOP kappersopleiding

  Bekensteyn heeft samen Bureau Ket iets nieuws op de markt gebracht, namelijk het ideale vervolg op de reguliere kappersstudie: TOP-kappersopleidiing. Lees hieronder meer hierover!   hebben de handen in een geslagen. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de geboorte van TOP kappersopleiding. Top kappersopleiding is het ideale vervolg op de reguliere kappersopleiding en heeft een geheel eigen benadering. De belangrijkste speerpunten zijn dan er gewerkt wordt met 3 modules: Techniek, Ondernemen en Persoonlijkheid. Door het volgen van deze modules sta je als kapper steviger in je schoenen en investeer je echt in jouw toekomst in de kappersbranche.   De opleiding is tot stand gekomen door goed onderzoek en door veel gesprekken met verschillende spelers in de kappersbranche. We zijn deze mensen allen erg dankbaar en zijn verheugd dat we zulke fijne en positieve reacties op ons opleidingsplan hebben mogen ontvangen. noah-hinton-202126   De komende maanden gaan we ons richten op contacten met scholen en studenten. Begin september gaan we met de eerste studenten van start! We staan te trappelen om te mogen beginnen.   Mocht je meer willen weten over de opleiding, bezoek dan onze site: www.topkappersopleiding.nl of neem contact met ons op: 040-7600065 of 06-40858141. We horen graag van je! Alles op een rijtje:  

 • Ideale aanvulling op de reguliere opleiding
 • 12 weekse training, elke maandag tussen 10u en 15u
 • Eerste opleidingen starten vanaf 4 september 2017
 • Locaties in Veldhoven, bereikbaar via OV
 • Techniek, Ondernemend denken en Persoonlijke ontwikkeling
 • Kleine groepen tot maximaal 10 personen
 • Veel persoonlijke aandacht, goede sfeer
 • Ervaren trainers uit de praktijk
 • Eindtoets, certificaat
 • Studiebelasting maximaal 2 uur per week
 • Wij zijn aangesloten bij het CRKBO
 • € 365 per module
 • Lunch, Les- en oefenmateriaal inbegrepen
   

'Het kappersvak is meer dan knippen alleen'

 

Bekensteyn en Bureau Ket hebben de handen ineengeslagen. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de geboorte van TOP kappersopleiding. Top kappersopleiding is het ideale vervolg op de reguliere kappersopleiding en heeft een geheel eigen benadering. De belangrijkste speerpunten zijn de 3 modules waarmee gewerkt wordt: Techniek, Ondernemen en Persoonlijkheid. Door het volgen van deze modules sta je als kapper steviger in je schoenen en investeer je écht in jouw toekomst in de kappersbranche.

 

De opleiding is tot stand gekomen door goed onderzoek en door veel gesprekken met verschillende spelers in de kappersbranche. We zijn deze mensen allen erg dankbaar en zijn verheugd dat we zulke fijne en positieve reacties op ons opleidingsplan hebben mogen ontvangen.

noah-hinton-202126

 

De komende maanden gaan we ons richten op het contact met scholen en studenten. Begin september gaan de eerste studenten van start! We staan te trappelen om te mogen beginnen.

 

Ben je benieuwd? Bezoek dan onze site: www.topkappersopleiding.nl of neem contact met ons op: 040-7600065 of 06-40858141. We horen graag van je!

 

Alles op een rijtje:

 

 • Ideale aanvulling op de reguliere opleiding
 • 12 weekse training, elke maandag tussen 10u en 15u
 • Eerste opleidingen starten vanaf 4 september 2017
 • Locaties in Veldhoven, bereikbaar via OV
 • Techniek, Ondernemend denken en Persoonlijke ontwikkeling
 • Kleine groepen tot maximaal 10 personen
 • Veel persoonlijke aandacht, goede sfeer
 • Ervaren trainers uit de praktijk
 • Eindtoets, certificaat
 • Studiebelasting maximaal 2 uur per week
 • Wij zijn aangesloten bij het CRKBO
 • € 365 per module
 • Lunch, Les- en oefenmateriaal inbegrepen

 

‘Het kappersvak is meer dan knippen alleen’

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel