Zomervakantie

We zijn van 1 augustus tot 21 augustus met vakantie, maar we blijven wel bereikbaar.  

De eerste zeven maanden van 2017 zitten er inmiddels (bijna) op. Met Bekensteyn Training & Coaching hebben we in die maanden hard mogen werken voor veel nieuwe klanten. En hoewel we nog steeds goed in onze energie zitten, gaan we toch met zomervakantie. Want ook de tweede helft van 2017 willen we immers weer onze klanten bedienen met ons kenmerkende enthousiasme en passie .

 

Op 21 augustus zijn we weer aan de slag met onze trainingen en coachingstrajecten. Onze backoffice is wel tot 1 augustus bereikbaar: 040-7600065.

 

Wij wensen ook u allen een fijne zomer en een prettige vakantie toe!

 

PS: Uiteraard kunt u ons gewoon tijdens de vakantie bereiken per mail, al zullen we deze wellicht wat later beantwoorden dan u van ons gewend bent. Mocht u een dringende vraag hebben, dan kunt u ook in uw vakantieperiode gewoon contact opnemen met Roland van Son (06-40858141 / roland@bekensteyn.nl).

 

out-of-office

 

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel