En weer aan de slag!

De vakantie is voorbij en we zijn met Bekensteyn Training & Coaching weer vol energie aan de slag. Onze eerste week was in ieder geval weer erg inspirerend  

De vakantie is voorbij en we zijn met Bekensteyn Training & Coaching weer vol energie aan de slag. Op onze eerste werkdag, maandag 21 augustus zijn we gelijk gestart in Amersfoort met een ‘Effectief aan het Werk’-traject. Dit keer betrof het een groep zij-instromers, een zeer gemotiveerde groep die we mogen trainen zodat ze met beiden handen de kans kunnen grijpen om aan de slag te gaan binnen de Installatiebranche. Een branche die door mede door vergrijzing en te weinig instroming vanuit het reguliere onderwijs staat te springen om bekwaam en gemotiveerd personeel. Voor ons is het een groot genoegen om met deze groep mensen aan de slag te gaan; dankbaar en mooi werk waarvan we na afloop telkens weer met een goed gevoel en grote glimlach op ons gezicht huiswaarts mogen rijden.

 

Ook de individuele coachingstrajecten zijn na de vakantie weer van start gegaan. Onze mensgerichte manier van werken zetten we in voor de diverse vraagstukken. Het centraal stellen van de cliënt en zijn vraag is kenmerkend voor onze aanpak. Heel fijn om resultaatgericht aan de slag te mogen gaan om daarbij realistisch naar een einddoel toe te werken.

 

Verder mochten we voor een grote werkgever uit het midden van het land aan de slag met een oudere medewerker die, door langzaam ingeslepen onacceptabel gedrag, het zichzelf steeds meer onmogelijk maakte binnen zijn team. Zijn gedrag riep veel weerstand op bij medewerkers en interne klanten. En hoe mooi is het dat we vandaag van de afdeling P&O te horen hebben gekregen dat onze interventie effect lijkt te sorteren. We rekenen erop dat deze medewerker door de confrontatie, maar ook door de handvatten die hij aangereikt heeft gekregen in staat is om zijn houding en gedrag blijvend te turnen. Naast deze interventie hebben we ook het team van de bewuste medewerker mogen coachen met als zichtbare opluchting en rust tot gevolg.

 

Kortom, een enerverende week ligt achter ons, een week waardoor we beseffen wat voor een mooi vak we hebben. Hoe fijn de vakantie ook was, met zo’n week weer beginnen is voor ons een feestje.

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel