Traject Amersfoort afgesloten

Weer een enthousiaste groep deelnemers klaar om 'Effectief aan het Werk' te gaan...

Op maandag 2 oktober 2017 hebben we in Amersfoort het traject ‘Effectief aan het Werk’ afgesloten voor de groep zij-instromers voor de installatietechniek. Een fijne dag altijd, die laatste bijeenkomst, omdat we in onze training toe werken naar een soort van climax, waarbij op die laatste dag gesprekken plaatsvinden die in het teken staan van solliciteren bij een werkgever uit de branche. Zo hebben onze deelnemers zichzelf deze keer gepresenteerd aan Iris Vahstal van #Lomans Totaalinstallatie. Fijn dat dit bedrijf zo bereidwillig was om in onze training in te vliegen, haar steentje bij te dragen en het onderdeel ‘solliciteren’ zo realistisch mogelijk invulling te geven.

 

De training ‘Effectief aan het Werk’ is gericht op 3 pijlers:

1. Wie ben je, 2. Wat kun je, 3. Wat wil je. Door de weken heen werken we met onze deelnemers gericht aan het beantwoorden van die vragen, zodat de kandidaten zichzelf aan het einde van de rit zo goed mogelijk in beeld hebben en zich in een gesprek met een potentiƫle werkgever optimaal weten te presenteren. Behandelde onderwerpen als gedrag, houding, waarden en normen, communicatie en communicatiestijlen, kwaliteiten, competenties, beroepshouding en klantgericht handelen dragen bij aan een sterk zelfbeeld. Dat zelfbeeld geeft voldoende vertrouwen om de arbeidsmarkt [weer] vastberaden tegemoet te treden, zelfs in een branche die volkomen nieuw is en op allerlei fronten uitdagingen biedt.

 

Hoe mooi is het om alle kandidaten na de afsluiting en evaluatie van onze training het certificaat te kunnen overhandigen. Trainers trots, deelnemers blij; ze hebben het dik verdiend! Het was een feest om met deze club te mogen werken…

Vanaf deze plek wensen wij jullie heel veel succes in het leer-werktraject, maar bovenal veel plezier bij het bedrijf waar jullie straks aan de slag mogen gaan. Wij durven te zeggen: succes verzekerd!

 

groep Amersfoort

 

Harold van de Laar, 3 oktober 2017

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel