Omgaan met Weerstand, een nieuwe actieve workshop!

Onze workshop ‘Omgaan met Weerstand’ is geheel vernieuwd Lees hier meer over deze leuke, energieke en unieke workshop!           Onlangs hebben we onze workshop ‘Omgaan met Weerstand’ in een nieuw jasje gestoken. Dit aan de hand van een vraag vanuit de praktijk van een van onze klanten; we leveren immers maatwerk!   De deelnemers worden in korte tijd op een luchtige manier uit hun comfort-zone gehaald en leren op een effectieve en actieve manier om te gaan met weerstand door in te spelen op onvoorziene situaties. Omgaan met weerstand vraagt om inventiviteit, humor en een doortastende aanpak. Het zijn de ingrediënten die bij weerstand om de hoek komen kijken en die in de workshop als een rode draad door het programma lopen. Teamleden worden gespiegeld en geconfronteerd met hun eigen gedrag en de reacties die door dat gedrag worden opgeroepen. Daarbij heeft Roland een belangrijk aandeel als kartrekker en aanjager. Van Harold mag je, zoals altijd, naast de theoretische kaders tips & tools verwachten. Een unieke combinatie. Van persoonlijkheden, maar zeker ook als trainers, die elkaar in deze rol elkaar voortdurend aanvullen. Met hun ruime levens- en werkervaring voelen zij prima aan hoe mensen zich op uitvoerend niveau moeten gedragen om als het nodig is het denkbeeldige mannetje te staan…   Nieuwsgierig geworden naar deze enerverende workshop? Wij vertellen je er graag meer over! Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Bekensteyn Training & Coaching op telefoonnummer 040-7600065/06-40858141 of stuur een mail naar info@bekensteyn.nl   Praktische informatie:

 • Praktische informatie:
 • De workshop duurt ongeveer 2 uur.
 • Wij kunnen de workshop ‘omgaan met weerstand’ zowel op locatie geven, als in onze eigen trainingslocatie in het centrum van Veldhoven.
 • De workshop kost € 480 exclusief BTW en inclusief beknopte handout en koffie of thee
 • Geschikt voor groepen tot ongeveer 20 man.
 • Trainers: Harold van de Laar en Roland van Son
 • Leerzaam, laagdrempelig, humoristisch en praktisch!

Onlangs hebben we onze workshop ‘Omgaan met Weerstand’ in een nieuw jasje gestoken. Dit aan de hand van een vraag vanuit de praktijk van een van onze klanten; we leveren immers maatwerk!

 

De deelnemers worden in korte tijd op een luchtige manier uit hun comfort-zone gehaald en leren op een effectieve en actieve manier om te gaan met weerstand door in te spelen op onvoorziene situaties. Omgaan met weerstand vraagt om inventiviteit, humor en een doortastende aanpak. Het zijn de ingrediënten die bij weerstand om de hoek komen kijken en die in de workshop als een rode draad door het programma lopen. Teamleden worden gespiegeld en geconfronteerd met hun eigen gedrag en de reacties die door dat gedrag worden opgeroepen. Daarbij heeft Roland een belangrijk aandeel als kartrekker en aanjager. Van Harold mag je, zoals altijd, naast de theoretische kaders tips & tools verwachten. Een unieke combinatie. Van persoonlijkheden, maar zeker ook als trainers, die elkaar in deze rol elkaar voortdurend aanvullen. Met hun ruime levens- en werkervaring voelen zij prima aan hoe mensen zich op uitvoerend niveau moeten gedragen om als het nodig is het denkbeeldige mannetje te staan…

 

Nieuwsgierig geworden naar deze enerverende workshop? Wij vertellen je er graag meer over!

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Bekensteyn Training & Coaching op telefoonnummer 040-7600065/06-40858141 of stuur een mail naar info@bekensteyn.nl.

 

Praktische informatie:

 • De workshop duurt ongeveer 2 uur.
 • Kan zowel op locatie als in onze eigen trainingslocatie in het centrum van Veldhoven gegeven worden.
 • De workshop kost € 480 exclusief BTW en inclusief beknopte handout en koffie of thee
 • Geschikt voor groepen tot ongeveer 20 man.
 • Trainers: Harold van de Laar en Roland van Son
 • Leerzaam, laagdrempelig, humoristisch en praktisch!

Workshop Omgaan met Weerstand

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel