Voice Dialogue: Roland en zijn ikken

Roland en zijn ikken mogen in maart weer aan de slag met de vervolgopleiding 'VD'     Als vervolg op de basisopleiding ‘Voice Dialogue’ mag Roland van Son volgende maand met al zijn ikken weer bij Berry Collewijn en Lex Mulder aan de slag met de opleiding ‘Voice Dialogue in relaties’. Hij kijkt er enorm naar uit, want hij heeft vorige keer erg veel geleerd en daardoor met veel zelfvertrouwen het coachen met Voice Dialogue de afgelopen maanden mogen uitvoeren. De reacties en de groei van zijn cliënten is het bewijs dat deze methode mensen echt in korte tijd erg vooruit kan helpen. Het speelse karakter van deze methode past bij hem als coach en als mens. Bovendien past Voice Dialogue heel goed bij de persoonlijke en betrokken aanpak van Bekensteyn.   Wat is Voice Dialogue? Ieder mens is zich in meer of mindere mate bewust van de verschillende kanten die er in hem of haar schuilen. Deze verschillende kanten manifesteren zich in verschillende situaties en werken soms samen, maar ook soms tegen elkaar. In de jaren 70 is deze methode ontwikkeld door de Amerikaanse Psychologen Hal en Sidra Stone. Door middel van Voice Dialogue is het mogelijk om met deze verschillende kanten in gesprek te gaan, waardoor je als deelnemer leert bewuster te sturen tussen deze ikken. Door het vergroten van het bewustzijn krijg je namelijk meer inzicht in jouw ‘ikken’ en kun je de balans tussen deze verschillende kanten in jezelf laten toenemen. Je ontdekt wie je bent en welke mogelijkheden je hebt waardoor je je vrijer zult voelen. Bovendien helpt een toegenomen bewustzijn je met het beter begrijpen van jezelf en ben je in staat om je mogelijkheden beter te benutten.   Meer weten? Mocht je meer willen weten over Voice Dialogue en over onze coachingsmogelijkheden, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via telefoonnumer 040-7600065 of 06-40858141 of door een mailtje te sturen naar roland@bekensteyn.nl Het is ook altijd mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden en we eerlijk kunnen kijken of we iets voor je kunnen beteken.Roland en zijn ikken

Als vervolg op de basisopleiding ‘Voice Dialogue’ mag Roland van Son volgende maand met al zijn ikken weer bij Berry Collewijn en Lex Mulder aan de slag met de opleiding ‘Voice Dialogue in relaties’. Hij kijkt er enorm naar uit, want hij heeft vorige keer erg veel geleerd en daardoor met veel zelfvertrouwen het coachen met Voice Dialogue de afgelopen maanden mogen uitvoeren. De reacties en de groei van zijn cliënten is het bewijs dat deze methode mensen echt in korte tijd erg vooruit kan helpen. Het speelse karakter van deze methode past bij hem als coach en als mens. Bovendien past Voice Dialogue heel goed bij de persoonlijke en betrokken aanpak van Bekensteyn.

 

Wat is Voice Dialogue?

Ieder mens is zich in meer of mindere mate bewust van de verschillende kanten die er in hem of haar schuilen. Deze verschillende kanten manifesteren zich in verschillende situaties en werken soms samen, maar ook soms tegen elkaar. In de jaren 70 is deze methode ontwikkeld door de Amerikaanse Psychologen Hal en Sidra Stone. Door middel van Voice Dialogue is het mogelijk om met deze verschillende kanten in gesprek te gaan, waardoor je als deelnemer leert bewuster te sturen tussen deze ikken. Door het vergroten van het bewustzijn krijg je namelijk meer inzicht in jouw ‘ikken’ en kun je de balans tussen deze verschillende kanten in jezelf laten toenemen. Je ontdekt wie je bent en welke mogelijkheden je hebt waardoor je je vrijer zult voelen. Bovendien helpt een toegenomen bewustzijn je met het beter begrijpen van jezelf en ben je in staat om je mogelijkheden beter te benutten.

 

Meer weten?

Mocht je meer willen weten over Voice Dialogue en over onze coachingsmogelijkheden, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via telefoonnumer 040-7600065 of 06-40858141 of door een mailtje te sturen naar roland@bekensteyn.nl Het is ook altijd mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden en we eerlijk kunnen kijken of we iets voor je kunnen beteken.

 

Roland en zijn ikken

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel