Jacqueline Hermans, van harte welkom!

Bekensteyn heet een nieuwe trainer/coach welkom _________________________________________________________________________   Zoals in dit jaargetijde in de vroege ochtend de zon tussen de bomen schuift en de vogels ons trakteren op hun meest mooie gezang, zo kondigt Bekensteyn Training & Coaching een nieuwe trainer en life- en loopbaancoach aan die vanaf heden vanaf onze locatie in Veldhoven de gelederen gaat versterken. Haar naam is Jacqueline Hermans. Een vakvrouw met grote expertise op het gebied van trainingen die zich bezighouden met communicatie, interviewtechnieken, mediatraining en crisiscommunicatie. En het is niet voor niets, dat wij met trots deze collega aankondigen. Iemand die door jarenlange ervaring als journalist en verslaggever bij Omroep Brabant expertise heeft opgedaan. Iemand die daarnaast als doorgewinterd mediabeest de afgelopen jaren beginnend vakgenoten heeft getraind en gecoacht en hun de fijne kneepjes van het vak heeft bijgebracht. Kneepjes die zij vanuit Bekensteyn Training & Coaching ook graag deelt met organisaties, bedrijven, instellingen en scholen die naast interview- en gesprekstechnieken ook behoefte hebben aan de juiste tips om een mediacircus bij calamiteiten op een professionele manier te woord te staan en op gepaste afstand te houden. Daarnaast is Jacqueline een persoonlijkheid die zich als een vis in het water voelt in ons team: de mouwen opgestroopt, de voetjes op de vloer, empathisch waar mogelijk, confronterend waar nodig… Jacqueline, van harte welkom en veel succes!

Zoals in dit jaargetijde in de vroege ochtend de zon tussen de bomen schuift en de vogels ons trakteren op hun meest mooie gezang, zo kondigt Bekensteyn Training & Coaching een nieuwe trainer en life- en loopbaancoach aan die vanaf heden vanaf onze locatie in Veldhoven de gelederen gaat versterken.

 

Haar naam is Jacqueline Hermans. Een vakvrouw met grote expertise op het gebied van trainingen die zich bezighouden met communicatie, interviewtechnieken, mediatraining en crisiscommunicatie. En het is niet voor niets, dat wij met trots deze collega aankondigen. Iemand die door jarenlange ervaring als journalist en verslaggever bij Omroep Brabant expertise heeft opgedaan. Iemand die daarnaast als doorgewinterd mediabeest de afgelopen jaren beginnend vakgenoten heeft getraind en gecoacht en hun de fijne kneepjes van het vak heeft bijgebracht. Kneepjes die zij vanuit Bekensteyn Training & Coaching ook graag deelt met organisaties, bedrijven, instellingen en scholen die naast interview- en gesprekstechnieken ook behoefte hebben aan de juiste tips om een mediacircus bij calamiteiten op een professionele manier te woord te staan en op gepaste afstand te houden. Daarnaast is Jacqueline een persoonlijkheid die zich als een vis in het water voelt in ons team: de mouwen opgestroopt, de voetjes op de vloer, empathisch waar mogelijk, confronterend waar nodig…

 

Jacqueline, van harte welkom en veel succes!

 

Op haar persoonlijke pagina, lees je meer over Jacqueline

Jacqueline

 

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel