Prettige vakantie!

De vakantie breekt aan.

Een mooi moment om even terug te kijken op een fantastisch begin van 2018, de eerste helft van het jaar waarin we onszelf verder hebben ontwikkeld en Bekensteyn Training & Coaching nog steviger op de kaart hebben gezet. Er is veel gedaan en hard gewerkt.

 

In onze trainingen ‘Effectief aan het Werk’ hebben we talrijke zij-instromers en statushouders voor de installatiebranche verwelkomd, interessante mensen ontmoet en indrukwekkende verhalen gehoord. Waar zijn we niet geweest? Bij Spie in Elsloo en bij Engie, onder de rook van Maastricht Airport. En natuurlijk op de locaties van IW in Nijmegen, Leiden, Roermond, Rijswijk, en Apeldoorn. Ook waren we met ‘Effectief aan het Werk’ bij Stichting Vakopleidingen Metaal in Etten-Leur. We hebben met ons product ‘Teamcoaching’ het enthousiaste team van Avelco verder uitgebalanceerd, wat het komende half jaar een vervolg krijgt. Evenals de training ‘Omgaan met Agressie’ bij Lumens in Eindhoven, waar we eind vorig jaar en in januari waren. Daarnaast was natuurlijk de Ruilwinkel in Helmond weer een vertrouwd adres waar we met een co-trainer van het Sint-Lucas uit Boxtel een training hebben verzorgd over klantvriendelijk handelen en etaleren. En intussen zijn er weer verschillende gesprekken gevoerd waarin trainingen voor de tweede helft van 2018 door Harold in de grondverf zijn gezet. Het ziet er veelbelovend uit; volgende maand alweer staan we in Rotterdam…

 

Als we zo terugkijken lijkt het erop dat ook voor coachingsvragen mensen de weg naar Bekensteyn hebben gevonden. Naast onze trainingen voor groepen, zijn er de afgelopen maanden vanuit diverse bedrijven uit de regio verschillende medewerkers aangeboden die voor individuele coaching in aanmerking kwamen. Roland was er druk mee. Niet alleen met het coachen van al die kandidaten, maar ook met het volgen van verschillende bijeenkomsten en trainingen op het gebied van Voice Dialogue, waar hij zich – tussen de werkzaamheden door – steeds verder in ontwikkelt en bekwaamt. Super om dit zo in beweging te zien en mensen zo tevreden de draad weer te zien oppakken.

 

Al met al een enerverend eerste half jaar.

Vroeg op, laat thuis. Schuren, schaven en polijsten. Bellen en kandidaten nog eens nabellen om te vragen hoe het nu écht met hen gaat met als doel ze binnenboord te houden.

Het heeft de gewenste resultaten opgeleverd. Maar we hebben het natuurlijk niet alléén gedaan. Graag willen we de arbeidsmarktcoaches van Metechnica, alsmede de opleidingsinstructeurs, adviseurs en begeleiders van IW bedanken voor al hun inspanningen en de prettige samenwerking tijdens de afgelopen maanden.

 

Voorlopig gaan wij er even een paar weken tussenuit voor onze welverdiende vakantie.

Dat betekent dat wij van maandag 23 juli tot en met 13 augustus niet te bereiken zijn.

Vanaf 14 augustus is Roland weer op kantoor in Veldhoven en worden de werkzaamheden opgepakt.

 

Bekensteyn Training & Coaching wenst iedereen een hele fijne tijd.

We zien jullie na onze vakantie graag weer terug.

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel