Fons van den Bemd

Ken je het verhaal van de HOMMEL?

Weet je dat een hommel, technisch gezien niet kan vliegen?

Zijn romp is te groot voor de kleine vleugels.

Weet je waarom hij toch kan vliegen?

 

Er is nooit iemand geweest die hem gezegd heeft dat hij niet kan vliegen…

 

Ik ben Fons van den Bemd en als 6e kind uit een gezin van 9 kinderen moest ik al snel op eigen benen moeten staan. Vanaf mijn 16e heb ik op eigen benen gestaan en letterlijk en figuurlijk moeten knokken om te bereiken wat ik wilde bereiken tot mijn 42ste. Na mijn 42ste ben ik gaan doen wat ik ECHT wilde en sindsdien ‘werkeloos’. Ik vind mijn werk zo fantastisch dat ik het geen werk meer noem!

Als vader van 4 geweldige kinderen geef ik mijn kinderen steeds mee ‘doe wat je leuk vind’  en dat is mogelijk niet altijd wat de buitenwereld van je ‘eist’! Doen wat je leuk vind levert in alle opzichten meer op als doen wat van je verwacht wordt!

Ben een gezelligheidsdier en houd van humor. Elke zaterdag op het hockeyveld om mijn jongste zoon te zien schitteren op het veld in de landelijke top competitie. Genieten van sport en gezelligheid!

 

‘We zijn allemaal gelijkwaardig maar niet gelijk’

 

Na een carrière in de internationale hotelwereld en beurzen en evenementen, besloot ik te gaan doen wat ik ECHT wilde; ‘mensen en bedrijven stimuleren in ontwikkeling’.  Deze stap bracht mij in contact met bedrijven over bijna heel de wereld, Van West-Africa tot Scandinavië . Voor grote namen maar ook kleine namen heb ik het voorrecht gehad te werken met directie en medewerkers. Ik heb gezien, waar ook ter wereld, welke cultuur dan ook dat  ‘we zijn allemaal gelijkwaardig maar niet gelijk’. Iedereen heeft het recht zo te zijn als hij is, authentiek en het recht om autonoom te zijn of te worden.  Verbinden doe ik door te onderzoeken wie je bent en wat je uniek maakt om zo vanuit je kracht, ook als organisatie te ontwikkelen in de weg die je wenst. Respect, provocatie, respectvolle confrontatie, humor en beleving zijn sleutelwoorden voor mijn aanpak. Interactief ervaringsleren de methode.  Om mijn ruim 20 jarige werkervaring in management en directie functies aan te vullen en om mijn passie nog beter, ten gunste van de klant, te benutten heb ik nog drie jaar opleidingen gevolgd in NLP, Trans Actionele Analayse en Systemisch werk.

 

Fons van den Bemd

Fons

 

Fons

Fons

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel