Mindset and sales

Jouw mindset is verantwoordelijk van jouw succes! __________________________________________________________________________________   Over het hebben van de juiste mindset wordt veel gesprekken en geschreven. Niet zonder reden. Je succes hangt immers af van je mindset!   Wat is een salesmindset? En kun je er voor zorgen dat je mindset positief voor je gaat werken?   Jouw mindset is verantwoordelijk van je succes. De combinatie van gedachten -in dit geval van hoe jij denkt over verkopen- bepalen de kwaliteit van de acties die je gaat uitvoeren.   Doel en resultaat van de training   Bedrijven met de juiste mindset hebben , presteren aanzienlijk beter. Een goede salesmindset is het verschil tussen falen en succes. Na het volgen van deze training zijn jouw belemmerende overtuigingen zijn je duidelijk, je herkent ze en kunt deze omzetten in gedachten die jou wel verder brengen!   De grootste belemmerende overtuiging is angst: deze zorgt ervoor dat je niet in actie komt. Je moet dus door je angst heen breken om te kunnen verkopen.   Tijdens deze training gaan we jouw gedachten uitdagen, maken we ruimte voor nieuwe gedachten die positieve resultaten genereren. Maar we gaan ons vooral ook richten op veranderend gedrag door de juiste sales mindset. Dit is een proces met impact en leidt tot een duurzame verandering!   Voor wie is de training ontwikkeld   Ondernemers en sales-professionals die nog niet aan hun potentieel zitten. Als het aanleren van verkooptrucs niet heeft geleid tot betere verkoopresultaten. Ondernemers die het belang van een goede klankrelatie tot kunst willen verheffen. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid voor je succes als verkoper. We verwachten van de deelnemers een actieve inzet. Het leren van elkaar zal dan voor nog meer rendement zorgen.   Er wordt bij voorkeur gewerkt in een kleine groep van maximaal 6 tot 8 personen. Bij deze training is er voldoende ruimte om in te gaan op persoonlijke omstandigheden. Dit is een training met veel impact!   Duur De training Mindset & Sales duurt 1 dag.   Trainers  De trainers van Bekensteyn Training & Coaching zijn allen gekwalificeerd en hebben als trainer/coach inmiddels een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van gedrag, communicatie en persoonlijke effectiviteit. In de trainingen bieden zij een evenwichtige mix van theorie en praktijk aan. Daarnaast zijn zij als coach in staat het beste uit mensen naar boven te halen.   Locatie Een training van Bekensteyn kan in-company of op een externe trainingslocatie worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk de training in onze eigen trainingsruimte te laten plaatsvinden, in het pand van Bekensteyn aan de Dorpstraat in Veldhoven.     Lunch / koffie-thee-frisdrank Het is mogelijk om op onze locatie rond het middaguur gebruik te maken van een lunch, verzorgd door Bekensteyn. De kosten daarvoor worden apart in rekening gebracht. Tijdens de training wordt gezorgd voor koffie/thee of frisdrank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Over het hebben van de juiste mindset wordt veel gesprekken en geschreven. Niet zonder reden. Je succes hangt immers af van je mindset!

 

Wat is een salesmindset?

En kun je er voor zorgen dat je mindset positief voor je gaat werken?

 

Jouw mindset is verantwoordelijk van je succes. De combinatie van gedachten -in dit geval van hoe jij denkt over verkopen- bepalen de kwaliteit van de acties die je gaat uitvoeren.

 

Doel en resultaat van de training

 

Bedrijven met de juiste mindset hebben , presteren aanzienlijk beter. Een goede salesmindset is het verschil tussen falen en succes. Na het volgen van deze training zijn jouw belemmerende overtuigingen zijn je duidelijk, je herkent ze en kunt deze omzetten in gedachten die jou wel verder brengen!

 

De grootste belemmerende overtuiging is angst: deze zorgt ervoor dat je niet in actie komt. Je moet dus door je angst heen breken om te kunnen verkopen.

 

Tijdens deze training gaan we jouw gedachten uitdagen, maken we ruimte voor nieuwe gedachten die positieve resultaten genereren. Maar we gaan ons vooral ook richten op veranderend gedrag door de juiste sales mindset. Dit is een proces met impact en leidt tot een duurzame verandering!

 

Deze training is ontwikkeld voor:

  • Ondernemers en sales-professionals die nog niet aan hun potentieel zitten.
  • Als het aanleren van verkooptrucs niet heeft geleid tot betere verkoopresultaten.
  • Ondernemers die het belang van een goede klankrelatie tot kunst willen verheffen.

 

Algemeen

Je neemt zelf de verantwoordelijkheid voor je succes als verkoper. We verwachten van de deelnemers een actieve inzet. Door in groepen te werken leren we van elkaar, dit zorgt voor nog meer rendement.

 

Groepsgrootte

Er wordt bij voorkeur gewerkt in een kleine groep van maximaal 6 tot 8 personen. Bij deze training is er voldoende ruimte om in te gaan op persoonlijke omstandigheden. Dit is een training met veel impact!

 

Duur

De training Mindset & Sales duurt 1 dag. Er is ook de mogelijkheid om een extra dagdeel te plannen waarin we terugblikken en leren van de opgedane ervaring.

 

 

 

 

sale-3

 

 

PROGRAMMA

  • Denkpatronen over sales
  • Mentale veerkracht
  • Belemmerende overtuigingen
  • Welke mindset wil jij creëren
  • Jouw dagelijkse praktijk
  • 10 gedragingen waar je de juiste mindset aan herkent
  • Jouw acties voor de komende weken

 

 

CONTACT INSCHRIJVEN

Duur

Het reguliere programma beslaat 1 dag, maar al onze traingen zijn maatwerk dus we kunnen dit afstemmen op uw behoefte.

Tijd

Altijd in overleg met de opdrachtgever

Locatie

Kan zowel op onze locatie als incompany

Kosten

€ 580 per dagdeel exclusief BTW en eventuele reiskosten

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel