Isa Erhardt

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

 

De ouderavonden op mijn scholen waren weinig vernieuwend voor mijn ouders. Keer op keer kwam het op hetzelfde neer: “Isa doet het best goed op school, maar ze leidt de anderen wel heel erg af met haar geklets”.

 

Of het toen handig was dat ik zo graag aan het praten was? Dat laat ik even in het midden. Maar de passie voor verhalen zat al vroeg in mijn bloed. Ik ben dan ook nooit meer gestopt met vertellen!

 

Gelukkig zijn mijn vertelsels tegenwoordig wel een stuk effectiever en doeltreffender. Tijdens mijn opleiding Communicatie – en Theater – heb ik alles geleerd over het vertellen van écht meeslepende verhalen. Die kennis en passie deel ik dagelijks. Zo werk ik als copywriter, train en coach ik in het geven van presentaties en haal ik zo nu en dan mijn theatermakers hart op.

 

Of het nu gaat om een tekst, een boek, een rapport, een presentatie of zelfs een toneelstuk: ik adviseer en coach in hoe je je verhaal effectief afstemt op je doelgroep. Want hoe zorg je ervoor dat iemand álle aandacht heeft voor jouw verhaal? Dat je boodschap precies overkomt zoals jij het bedoelt? Je hebt daar ontzettend veel invloed op!

 

Als trainer en coach ga ik altijd uit van de kracht van de deelnemers zelf. Een beetje cliché? Misschien. Maar wist je dat je sneller iets leert als die “Oh ja!”-momentjes vanuit jezelf komen? Mijn motto is niet voor niets “De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

 

Niet het opgooien van adviezen laat mensen groeien, maar goed luisteren en het stellen van net die juiste prikkelende vragen werkt als lekkere plens water over een plant.

Dat is wat een bloem écht mooi laat bloeien.

Isa

Isa

Isa Erhardt

Isa

Isa

 

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel