Een drukte van jewelste…

Coaching met Voice Dialogue _____________________________________________________________________________     In mijn hoofd is het een drukte van jewelste. Allerlei delen in mij dienen zich ongevraagd aan. Zo dient, bij het plaatsen van dit stukje, mijn interne criticus zich aan en laat me weten dat dit filmpje wellicht wel grappig is, maar heel verkeerd over kan komen. “Zo nemen klanten je toch niet serieus?”. Mijn levensgenieter, die ook vaak primair aanwezig is, zegt juist dat ik me er niks van aan moet trekken. “We hebben zo’n lol gehad bij het maken van dit filmpje, leuk man!” Prompt verschijnt mijn rationalist die me ook wil helpen. “Grappig dit filmpje, nu wel een serieuze tekst eronder die duidelijk maakt wat je ermee wil zeggen”. Daarbij wordt hij gesteund door mijn zakelijke deel: “Vooral benadrukken dat je goed bent in je vak, ondanks deze spielerei. Benadruk dat mensen bij jou moeten zijn voor persoonlijke groei!” ”Ho, ho”, reageert mijn interne ‘Moeder Theresa’ : “Niet te zakelijk, het gaat erom dat je mensen die het nodig hebben echt verder wil en kunt helpen!!!”   Pfff, wat een drukte…   We zijn ons er vaak niet van bewust en dat hoeft ook niet altijd, maar dit soort interne discussies is van alledag en heel normaal. Dit is een continu-proces die in ieder van ons plaatsvindt, maar waar we ons zelden van bewust zijn. Als coach heb ik me bekwaamd om mensen verder te helpen met hun persoonlijke vraagstukken. Vaak helpt het om door middel van Voice Dialogue deze interne processen duidelijk te maken. Verandering begint namelijk bij bewustwording.   Je ziet dat dit stukje een mooie samenwerking is geworden tussen al de subpersonen die ik hierboven heb genoemd. Hoe gaaf is het dat ze allemaal aan bod zijn gekomen en ervoor gekozen hebben om te gaan samenwerken i.p.v elkaar tegenwerken. Helaas heeft mijn realist nog wel een kritische noot: “Veel te lang dit stukje, mensen lezen op sociale media niet meer dan drie zinnen…”   Meer lezen over de coaching door Bekensteyn of over Voice Dialogue doe je hier. Je mag ook direct contact met me opnemen door me een mailtje te sturen of te bellen: 06-40858141   Roland van Son Trainer/Coach bij Bekensteyn Training & Coaching

 

 

In mijn hoofd is het een drukte van jewelste. Allerlei delen in mij melden zich te pas en te onpas. Zo dient, bij het plaatsen van dit filmpje, mijn interne criticus zich aan en laat me weten dat dit filmpje wellicht wel grappig is, maar heel verkeerd over kan komen. “Zo nemen klanten je toch niet serieus?” Mijn flierefluiter zegt juist dat ik me er niks van aan moet trekken. “We hebben zo’n lol gehad bij het maken van dit filmpje, leuk man!” Maar prompt verschijnt dan mijn rationalist die ook wil helpen. “Grappig dit filmpje, nu wel een serieuze tekst eronder die duidelijk maakt wat je ermee wil zeggen”. Daarbij wordt hij gesteund door mijn zakelijke ik: “Vooral benadrukken dat je goed bent in je vak, ondanks deze spielerei. Benadruk dat mensen bij jou moeten zijn voor persoonlijke groei.” ”Ho, ho”, reageert mijn interne ‘Moeder Theresa’ : “Niet te zakelijk, het gaat erom dat je mensen die het nodig hebben echt verder wil en kunt helpen!”

 

Pfff, wat een drukte…

 

We zijn ons er vaak niet van bewust en dat hoeft ook niet altijd, maar dit soort interne discussies zijn heel normaal en van alledag. Dit is een continu-proces die in ieder van ons plaatsvindt, maar waar we ons zelden van bewust zijn. Als coach heb ik me bekwaamd om mensen verder te helpen met hun persoonlijke vraagstukken. Vaak helpt het om door middel van Voice Dialogue deze interne processen duidelijk te maken. Verandering begint namelijk bij bewustwording.

 

Je ziet dat dit stukje een mooie samenwerking is geworden tussen al de subpersonen die ik hierboven heb genoemd. Hoe gaaf is het dat ze allemaal aan bod zijn gekomen en ervoor gekozen hebben om te gaan samenwerken i.p.v elkaar tegenwerken! Helaas heeft mijn realist nog wel een kritische noot: “Veel te lang dit stukje, mensen lezen op sociale media niet meer dan drie zinnen…”

 

Meer lezen over mij als coach doe je hier. Wil je meer weten over Voice Dialogue of over wat ik voor je kan betekenen: je mag altijd direct contact met me opnemen door me een mailtje te sturen of te bellen: 06-40858141

 

Roland van Son

Trainer/Coach bij Bekensteyn Training & Coaching

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel