Talentscan

Een goed begin is stoppen met half werk

Naast diverse trainingen op het gebied van mens, gedrag en communicatie biedt Bekensteyn Training & Coaching de mogelijkheid om de gerenommeerde AMN-talentscan te laten afnemen.

 

Met de AMN-Talentscan breng je precies in kaart wat de kandidaat kan en waar zijn of haar passies liggen. De scan laat ook zien welke begeleidingsstijl het beste bij de kandidaat past om het maximale uit hem of haar te halen.

 

Werkwijze

De AMN-Talentscan meet cognitieve capaciteiten, persoonlijkheid en competenties. Bovendien wordt door de scan vastgesteld welke begeleidingsstijl het best bij een kandidaat past. De scan kan worden uitgevoerd op een locatie naar keuze, mits er internettoegang is.

 

Afname en afnameduur

De AMN-Talentscan bestaat uit diverse categorieën waarin 20 onderdelen zijn ondergebracht. Gemiddeld neemt het maken van de Talentscan anderhalf tot twee uur in beslag. Er is voldoende ruimte om pauzes te nemen om zodoende met optimale concentratie de scan te maken.

 

Doel

Doel van deze scan is om de kandidaat en de opdrachtgever inzicht te geven in de talenten en mogelijkheden van de kandidaat.

 

Doelgroep en taal

Indien gewenst bestaat er een aantal varianten van de scan, afgestemd op een specifieke doelgroep [denk daarbij aan mbo- of hbo-niveau en of specifiek op de inhoud van een mbo-opleiding/ Crebo]. Het is bovendien mogelijk dat de kandidaat de scan in een andere taal maakt. Naast Nederlands behoort ook Arabisch, Engels, Farsi, Russisch, Pools, Duits of Tigrinya tot de mogelijkheden.

 

Uitkomst

De rapportage van de AMN-Talentscan is een belangrijk document voor de kandidaat en de opdrachtgever. De uitkomst van de scan levert, in combinatie met de bevindingen van onze coach, informatie op die de kandidaat helpt gerichte keuzes te maken tijdens zijn traject richting werk en of scholing.

 

AMN-3

 

Investering

De talentscan kost € 125,00 excl. BTW per deelnemer (€ 151,25 incl. BTW). Voor de eventuele begeleiding van deelnemers rekenen wij € 100,00 per uur excl. BTW (€ 121,00 incl. BTW). Het is mogelijk om meerdere kandidaten gelijktijdig te testen.

 

AMN-2

Goed om te weten:

De talentscan als startpunt en leidraad voor optimale inzet!

Laptop/pc kan beschikbaar worden gesteld door Bekensteyn

Minimale tijdsinvestering [1½ tot 2½ uur]

Nabespreking met de kandidaat door gespecialiseerde coach

Uitgebreide rapportage en advies aan opdrachtgever 

Scan als uitgangspunt voor verdieping van persoonlijk profiel en competenties

Goed beeld van kansen, mogelijkheden, belemmeringen of beperkingen 

De mogelijkheid om te testen op een beroep/functie op basis van een mbo-opleiding/ Crebo-nummer

Inzicht in testgedrag: politiek correcte of sociaal-wenselijke antwoorden


AMN-4

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel