Talentscan

Een goed begin is stoppen met half werk

Naast diverse trainingen op het gebied van mens, gedrag en communicatie biedt Bekensteyn Training & Coaching de mogelijkheid om de gerenommeerde AMN-talentscan te laten afnemen.

 

Met de AMN-Talentscan breng je precies in kaart wat de deelnemer kan en waar zijn of haar passies liggen. De scan laat ook zien welke begeleidingsstijl het beste bij de deelnemer past om het maximale uit hem of haar te halen.

 

Werkwijze

De AMN-Talentscan meet cognitieve capaciteiten, persoonlijkheid en competenties. Bovendien wordt door de scan vastgesteld welke begeleidingsstijl het best bij een deelnemer past. De test kan worden uitgevoerd op een locatie naar keuze, mits er internettoegang is.

 

Gedurende het afnemen van de test is een gespecialiseerde coach van Bekensteyn aanwezig ter ondersteuning van de kandidaat welke voor de test is aangemeld. Hij begeleidt het proces en observeert bovendien, om met het aanleveren van de rapportage een onderbouwde terugkoppeling te kunnen geven.

 

Afname en afnameduur

De AMN-Talentscan bestaat uit diverse categorieën waarin 20 onderdelen zijn ondergebracht. De test wordt bij voorkeur onder begeleiding van de coach afgenomen en neemt, inclusief persoonlijke vragenlijst, gemiddeld anderhalf tot twee uur in beslag. Er is voldoende ruimte om pauzes te nemen om zodoende met optimale concentratie de test te kunnen maken.

 

Doel

Doel van deze test is om de deelnemer en de opdrachtgever inzicht te geven in de talenten en mogelijkheden van de deelnemer.

 

Doelgroep en taal

Indien gewenst bestaat er een aantal varianten van de test, afgestemd op een specifieke doelgroep [denk daarbij aan MBO of HBO]. Het is bovendien mogelijk om deelnemers in andere talen te testen. Naast Nederlands hoort ook Arabisch, Engels, Farsi of Tigrinya tot de mogelijkheden.

 

Uitkomst

De rapportage van de AMN-Talentscan is een belangrijk document voor deelnemer en begeleider. De uitkomst van de test levert, in combinatie met de bevindingen van onze coach, informatie op die de deelnemer helpt gerichte keuzes te maken tijdens zijn traject richting werk of scholing.

 

AMN-3

 

Investering

De talentscan kost € 125,00 excl. BTW per deelnemer (€ 151,25 incl. BTW). Voor de eventuele begeleiding van deelnemers rekenen wij € 100,00 per uur excl. BTW (€ 121,00 incl. BTW). Het is mogelijk om meerdere deelnemers gelijktijdig te testen, waardoor de begeleidingskosten per deelnemer lager worden.

AMN-2

Goed om te weten:

De talentscan als startpunt en leidraad voor optimale inzet!

Laptop/pc kan beschikbaar worden gesteld door Bekensteyn

Minimale tijdsinvestering [1½ tot 2½ uur]

• Afname onder ervaren begeleiding

• Nabespreking met de deelnemer door gespecialiseerde coach

• Uitgebreide rapportage en advies aan contactpersoon of consulent
Indien gewenst het vergelijk van testgegevens met de bevindingen van de coach

Test als uitgangspunt voor verdieping van persoonlijk profiel en competenties

• Goed beeld van kansen, mogelijkheden, belemmeringen of beperkingen 

De mogelijkheid om te testen op een alternatief CREBO-nummer

Inzicht in testgedrag: politiek correcte of sociaal-wenselijke antwoorden

Tevens is het mogelijk om, indien gewenst, eventuele belemmerende factoren te onderzoeken en in beeld te krijgen

AMN-4

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel