Harold van de Laar

De mens als middel. Punt.

 

Mijn naam is Harold van de Laar en sinds 2005 ben ik, na mijn afstuderen aan de HAN in Nijmegen, werkzaam als trainer. Ik ben mensgericht en geef vol overgave invulling aan mijn vak. De trainingen die ik vanuit Bekensteyn Training & Coaching verzorg gaan over gedrag, houding en communicatie en hebben als doel persoonlijke effectiviteit binnen diverse werkvelden te vergroten.

 

Ik ga daarbij uit van de kracht, kennis en kunde van de deelnemers die ik in de training voor me heb. Het behoort tot mijn grootste uitdagingen om het beste van mensen naar boven te halen. Het is een groot voorrecht om te mogen zeggen dat ik dat tot nu toe de langste periode van mijn werkende leven heb gedaan.

 

Op werkgebied ligt mijn achtergrond in de zorg (jeugdhulpverlening). Daar heb ik binnen een orthopedagogische setting als groepsleider en interventiemedewerker gewerkt met zeer moeilijk opvoedbare jongeren. Jarenlang heb ik daar ervaring en mensenkennis opgedaan; naar gedrag gekeken, van gedrag genoten en ervan geleerd.

 

Van oorsprong ben ik muzikant. Actief neem ik als violist regelmatig deel aan diverse projecten in de regio. Daarnaast beluister ik vooral muziek en doe dat in de breedste zin van het woord: van klassiek tot pop, van folk tot jazz. Als levensgenieter bevind ik mij bijna dagelijks thuis in onze chill-room, waar ik vergezeld van een goed glas wijn kan genieten van mijn mooiste muziekalbums. Daarnaast lees ik graag en ben ik vaak in onze keuken te vinden. Het Bourgondische leven krijgt hier in Brabant gemakkelijk invulling…

 

Ik heb jongeren en ouders versterkt en vooruit geholpen. Later ook collega’s, waarbij ik ontdekte hoe leuk het is om trainingen te geven en anderen te inspireren. Mijn trainingen, die in een veilige, inspirerende en comfortabele omgeving plaatsvinden, hebben een interactief karakter. Om mensen bewust te maken, ze in hun kracht te zetten en vol enthousiasme mee te nemen in uitdagingen en oplossingen.

Omdat het belangrijk is om voortdurend te reflecteren naar de context waarbinnen medewerkers dagelijks presteren: hen te laten

nadenken over het maken van andere keuzes, een ontwikkeling in gang te zetten naar persoonlijke groei. Het is mijn grote drive om dat samen te doen.

 

Want betrekken is betrokken voelen!

 

Harold van de Laar

Harold

cartoon Harold

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel