Teamdag: Communicatie en Koffie

Sus-BS-foto 6

 

Tante Sus Koffie & Thee en Bekensteyn Training & Coaching bieden samen een uniek programma aan voor bedrijven en organisaties die een leuke en leerzame teamdag willen organiseren. Een dag waarbij teambuilding, creativiteit en humor centraal staan, voor een zeer schappelijke prijs!

 

Het programma bestaat uit twee dagdelen:

 

Workshop Effectief Communiceren

In een wervelende workshop van 3 uur wordt inzicht op de verschillende communicatiestijlen verkregen en getetst. Hierdoor ontstaat herkenning en leert elk teamlid op een luchtige wijze meer over communicatie naar de ander toe. De afwisselende workshop is doorspekt met humor en ludieke elementen en verveelt geen moment! Bovendien draagt het direct bij aan een verbetering in de communicatie.

 

De Koffie Game

’s-Middags kunnen de teamleden mee gaan doen aan de Koffie Game en de opgedane kennis van de ochtend direct toepassen. In het spel gaan 5 ‘gezinnen’ met elkaar de strijd aan. Hierbij komt het aan op communicatie, samenwerkenen onderhandelen met als uiteindelijk doel om aan het eind van de middag als winnaar het toneel te kunnen verlaten.

 

De verassende elemeneten zetten het spel op zijn kop waardoor de situatie plots kan veranderen! bekijk voor een impressie deze videoregistratie

 

Locatie

Deze dag kan op bijna iedere locatie georganiseerd worden. Wij zorgen voor een gemoedelijke en gastvrije Brabantse ontvangst. Deze dag is zeer geschikt voor groepen vanaf 10 personen. De kosten bedragen € 1.250 voor 10 personen, voor elk extra persoon brengen we € 20 in rekening. De kosten zijn exclusief BTW, reiskosten en eventuele locatiekosten.

 

Tot slot

Na afloop van de dag verlaat elke deelnemer het strijdtoneel met extra bagage. Naast de opgedane kennis en de leuke ervaring neemt iedereen ook een mok van Tante Sus en een certificaat van Bekensteyn mee naar huis.

 

Voor meer informatie bel met:

Roland van Son 06-40858141 of roland@bekensteyn.nl

 

 

 

Sus-BS-foto 9 Sus-BS-foto 8

 

 

 

 

 

Bekensteyn Schild Donkerpaars (2)

 

 

 

Sus-BS-foto 3

 

 

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel