Roland van Son

Alles wat aandacht krijgt, groeit. Dit heb ik zelf ervaren op het turbulente levenspad wat ik tot op heden heb afgelegd.

 

Ik ben Roland van Son, vader van drie opgroeiende kinderen, woon in een “hutje op de hei” en kan enorm genieten van de rust en natuur. Verder heb ik in mijn vorige leven gewerkt met jongeren aan de rand van de samenleving en ben ik 10 jaar werkzaam geweest binnen de daklozenopvang. Daarnaast ben ik cultureel actief geweest met uitstapjes op het gebied van theater, muziek en literatuur. Bij al deze activiteiten staan mensen voor mij centraal. Voor mij is er niks mooiers dan het maken van echt contact tussen twee individuen of een groep mensen. Ik ben op een gezonde manier nieuwsgierig en heb geleerd om zonder oordeel naar elk medemens te kijken. Er valt voor mij als levensgenieter immer wat moois te ontdekken waardoor het altijd mogelijk is om op een positieve wijze het leven zelf te ervaren.

 

De levenservaring en opgedane kennis die ik op mijn levenspad heb opgedaan zijn de belangrijkste tools die ik in mijn gereedschapskist tot mijn beschikking heb. Hiermee heb ik de afgelopen jaren veel cliënten kunnen begeleiden en helpen. Dit door altijd eerlijk het gesprek aan te gaan, echt te luisteren en oprecht betrokken te zijn. Ik ben invoelend, maar ook confronterend als het nodig is.

 

Inmiddels pas ik de methodiek van Voice Dialogue met succes toe tijdens de coachingstrajecten. Mijn cliënten ervaren snel resultaat en grote vorderingen t.a.v. hun coachingsvraagstuk. Deze manier van werken wordt zeer hoog gewaardeerd en als erg prettig ervaren. Bovendien past het in de persoonlijke aanpak die wij als Bekensteyn nastreven.

 

Omdat ik van mening ben dat je als coach iemand alleen echt kan helpen als er een wederzijdse klik is, plan ik voorafgaand aan een coachingstraject altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we snel samen aan de slag om jouw doelen te verwezenlijken. Dus voel je welkom, ik help je graag!

 

Roland van Son

Roland

 

 

 

 

 

Roland en zijn ikken

 

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel