Boksz en Bekensteyn Training & Coaching

BOKSZ-Inther Group Venray.3

 

Boksz en Bekensteyn Training & Coaching bieden samen een uniek programma aan voor bedrijven en organisaties die een leuke, leerzame en energieke teamdag willen organiseren. Een dag waarbij actie, teambuilding en humor centraal staan, voor een zeer schappelijke prijs!

Het programma bestaat uit twee dagdelen; in de ochtend wordt door Harold van Bekensteyn Training & Coaching een ontspannen communicatieworkshop gegeven, in de middag gaat Lucas van Boksz actief met de deelnemers aan de slag.

 

Workshop Effectief Communiceren

In een wervelende workshop van 3 uur wordt op vlotte wijze de communicatiestijl van individuele teamleden getest. Door het ontstane inzicht in de 4 verschillende communicatiestijlen ontstaat herkenning en leert elk teamlid op een luchtige wijze meer over communicatie naar de ander toe. De afwisselende workshop zit vol met ludieke elementen, interactie en draagt direct bij aan een verbetering in de communicatie.

Deze workshop wordt al lang met veel succes door Bekensteyn verzorgd en is een leerzaam en zinvol feestje voor zowel werkgever als werknemer.

 

Boksworkshop

‘s-Middags geen theorielessen uit een boek, maar een actieve kennismaken met boksen! Lucas leert je dat boksen niet gaat om de ander knock-out te slaan, maar dat het draait om het spel met de ander: de situatie inschatten, samenwerken, mogelijkheden verkennen, gevoelens herkennen, anticiperen en snelheid, waakzaamheid, maar ook kwetsbaarheid en openheid tonen en uiteindelijk contact maken! Op een energieke manier leer je via het boksen veel over communicatie, referentiekaders en aannames. Boksz gebruikt boksen als een metafoor voor het leren omgaan met uitdagende situaties in je leven en je werk.

boks3

Deze dag kan op bijna iedere locatie georganiseerd worden. Wij zorgen voor een gemoedelijke en gastvrije ontvangst. Deze dag is zeer geschikt voor groepen vanaf 6 personen. De kosten bedragen € 1.250 tot 12 personen, voor grotere groepen prijs op aanvraag.

 

De kosten zijn exclusief BTW, reiskosten (€0,19/km) en eventuele locatiekosten.

 

Deze inspirerende teamdag staat garant voor hele mooie ervaringen en verhalen die een ieder nog lang bij zullen blijven! De reacties op deze dag zijn geweldig positief. Heel mooi om leerzaam en energiek met het hele team werken aan een (nog) betere samenwerking!

 

 

Boks training 2Bekensteyn teamdag communicatie training

 


Bekensteyn Schild Donkerpaars (2)

 

 

 

 

 

 

 

BOKSZ-Inther Group Venray.4

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel