VCA-online

Bekensteyn helpt je om in je eigen tempo en tijd thuis VCA te leren. _______________________________________________________________________________________________________ Door online leren te combineren met training en coaching in de praktijk ben je nog beter voorbereid, begrijp je de lesstof sneller beter en verhoog je de slagingskans. Bekensteyn werkt samen met THAR – specialist in online leren. Deze ondersteunende VCA-basis training bestaat uit 2 online modules, namelijk:

  • De theorie in 32 beknopte hoofdstukken. Aan het eind van elk hoofdstuk zijn er meerkeuzevragen over de inhoud van het betreffende hoofdstuk.
  • Daarnaast is er een module met daarin oefenexamens, zodat je goed voorbereid op weg kunt naar het echte examen.
  Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Mocht je interesse hebben, dan is het mogelijk om een demo aan te vragen. Daarmee krijg je toegang tot een online-demo omgeving en krijg je een duidelijke indruk van de werking van ons online leerplatform en wat wij je kunnen bieden op het gebied van VCA-basis. De demo wordt 20 dagen beschikbaar gesteld waarbinnen je de demo onbeperkt kunt inzien. Meer weten? Neem contact met ons op: info@bekensteyn.nl of 040-7600065.   Online-programma, dus overal benaderbaar via het internet   Goed om te weten:  
De voordelen van online en blended leren:
- Leer in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo;
- Op elk device (smartphone, tablet, laptop, pc) waar, wanneer en zo veel je maar wilt;
- Maak oefenvragen uit het officiële VCA-examen
- Met een online training ben je beter voorbereid op de klassikale training en vergroot je de slagingskans met meer dan 40%!
De kosten:
- In totaal kosten de twee modules samen € 60 excl. BTW per deelnemer (€ 72,60 incl. BTW)
   

Door online leren te combineren met training en coaching in de praktijk ben je nog beter voorbereid, begrijp je de lesstof sneller beter en verhoog je de slagingskans. Bekensteyn werkt samen met THAR – specialist in online leren.
Deze ondersteunende VCA-basis training bestaat uit 2 online modules, namelijk:
– De theorie in 32 beknopte hoofdstukken. Aan het eind van elk hoofdstuk zijn er meerkeuzevragen over de inhoud van het betreffende hoofdstuk
– Daarnaast is er een module met daarin oefenexamens, zodat je goed voorbereid op weg kunt naar het echte examen.
Een goede voorbereiding is immers het halve werk!
Mocht je interesse hebben, dan is het mogelijk om een demo aan te vragen. Daarmee krijg je toegang tot een online-demo omgeving en krijg je een duidelijke indruk van de werking van ons online leerplatform en wat wij je kunnen bieden op het gebied van VCA-basis. De demo wordt 20 dagen beschikbaar gesteld waarbinnen je de demo onbeperkt kunt inzien. Meer weten? Neem contact met ons op: info@bekensteyn.nl of 040-7600065.

danger

PROGRAMMA

Online-programma, dus overal benaderbaar via het internet

 

Goed om te weten:

 

De voordelen van online en blended leren:
– Leer in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo;
– Op elk device (smartphone, tablet, laptop, pc) waar, wanneer en zo veel je maar wilt;
– Maak oefenvragen uit het officiële VCA-examen
– Met een online training ben je beter voorbereid op de klassikale training en vergroot je de slagingskans met meer dan 40%!
De kosten:
– In totaal kosten de twee modules samen € 60 excl. BTW per deelnemer (€ 72,60 incl. BTW)
CONTACT INSCHRIJVEN

Duur

Net zolang als nodig

Tijd

...

Locatie

Thuis

Kosten

€ 60 excl. BTW per deelnemer (€ 72,60 incl. BTW)

CONTACT & SERVICE

TEL 040-76 000 65

info@bekensteyn.nl
naam
e-mail
tel